torsdag 9. oktober 2014

Fortsatt Gibraltar….

Når vi satt oss ned over grib filene for å finpusse seilstrategien ned til kanariøyene, så vi det vi ikke ville se….
Å, nei….motvind!! Den har sneket seg inn i området og gjør det vanskelig for å oss å komme oss avgårde:-( Det vil ta uendelig lang tid og være svært ukomfortabelt å seile på kryss mot GC, så da har vi ikke noe annet valg enn å vente på vinden….Den gode stabile seilvinden fra nordvest kommer ganske tydelig til uka, men vi satser på sette kursen i morgen. Været i helgen ser ut til å komme fra litt varierende retninger, men vi håper vi kan komme et godt stykke, før go`været setter inn til uka. Slik at vi kan rekker å treffe Fam. Tveide….

Tirsdag hadde Renate bursdag og fikk gaver, kake med lys og bursdagssang. Gutta gav barnepass i gave, dermed ble det indisk resturant på kvelden for Jon og Renate. Hærlig!! Det var veldig hyggelig med alle hilsener på facebook, sms og telefon. Det ble en fin og annerledes bursdag med hjemmeskole og bading i singlet og shorts!!

Ventetiden blir brukt til skole, stranda, bading, rydding, handling, fiksing og installering. Det er nok å gjøre...
Vi venter fortsatt på en pakke fra Tyskland. Den er stuck et sted og ingen vet hvor. Jon gir seg ikke og har brukt dagen på postkontoret og i telefon for å spore den opp…vi håper å få tak i den før vi setter kursen i morra. Det er visstnok et vanlig problem her nede, posten pleier visstnok å komme frem til slutt…men det har ikke vi tid til å vente på, ARRRGGG!!!

2 kommentarer:

  1. Hei,

    Drister meg til å skrive en kommentar jeg og, skumle greier! Utrolig kjekt å følge dere med beina trygt plantet på landjorda, og ikke måtte stampe seg nedover på ett dekk som stort sett aldri er vater? Men jeg ser dere har fått teken på dette nå, og regner med Jon lukeparkerer båten uten assistanse uansett vær og vind! Er mektig imponert over hele familien Svendsen, dere er inspirerende! Og jada Jon vi savner deg og innkjøps genet ditt på Cantoret, men at du har et duo-gen??! hehe, en slik en bør jeg nok få meg ja...
    Regner ellers med at dere sitter i varmen og forbereder dere på havseilasen, og vil gjerne ha en oppdatering slik at vi kan følge dere videre. Du kan godt gi ut bok Renate, skal kjøpe ett eksemplar jeg isåfall.

    Mvh Robert

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Robert!!
      Veldig koselig med kommentarer her:-) Vi begynner å bli bedre kjent med båten nå ja…men at Jon lukeparkerer alene, det er det en stund til;-) Det holder at han driver å rever seilene alene om natten utpå sjøen….
      Det er godt å høre at dere savner Jon på CANtoret…
      Innkjøpsgenet er det nå Delphia som får glede av;-)
      Vi får se om det blir en bok, Robert! Har vel egentig ikke tenkt på det...
      Hilsen alle oss på Delphia

      Slett