onsdag 3. september 2014

Italia 4-Sardinia

Vi har hatt noen rolige dager to ulike bukter på Sardinia. Disse bukten var dype, og lå riktig til ifht vinden. Vi lå dermed helt stille, selv om det var vind og det har vi nesten ikke gjordt på anker før. Det var helt fantastisk og slik vi vil ha det!!! Vi må dermed lete etter flere dype bukter for oppankringJ
Vi var så spent på La Maddalena nasjonalparken med flere ulike øyer. Det er en najonalpark hvor man må betale pr meter pr natt og noen områder er all ferdsel helt forbudt, mens andre steder kan man ikke kjøre motor. Litt stress med slike regler….Vi syns det var like fint på Sardinia og siden vi snart må videre til Spania, droppet vi nasjonalparken (hvor du må kjøpe lisens etc.).

Siden vi har lite nett igjen, kommer bilder senere.

Vi fant et værvindu hvor det ikke skal være for mye vind, men likevel vind…vi skal dra 190 nautiske mil over til Menorka (Spania) og vil dermed gjerne ha gunstig vind. Tirsdag morgen er uværet forbi, det skal være oppi 50 knop vind søndag-mandag litt nord for passasjen, så mens været roer seg ned mot 0 knop satser vi på å komme oss over. Vi må selvfølgelig dobbeltsjekke når det nærmer seg….

Dermed har vi tid til en natt i Frankrike, på Korsika i Bonifatsio. Vi har hørt at det er dyrt, crowded og nydelig der!!!!!! Vi må dermed lete etter flewkeret mest benyttede guide bøkene for seilere i middelhavet)avler var på fransk.ldig fint her:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar